fokidapress.gr
Nea Smurni 1478309 Thessaloniki Peripoliko
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά στην Στερεά Ελλάδα

Κοινοποίηση

Μία σύλληψη στην ΦθιώτιδαΕπτά άτομα και συγκεκριμένα πέντε ημεδαποί, ένας αλλοδαπός & μία ημεδαπή συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς (1 άτομο), της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας (1 άτομο), της Ο.Π.Κ.Ε. της Υ.Α. Λαμίας (1 άτομο), του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών (1 άτομο), της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (2 άτομα) και της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου (1 άτομο).Ειδικότερα, σε (6) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόσκληση σε κατεπείγουσα -δια περιφοράς- συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Δωρίδος, στις 8 Μαρτίου 2024, ημέρα Παρασκευή, με ώρα έναρξης 10:30΄ και ώρα λήξης 11:30΄.

Ηχηρό μήνυμα του Πρωθυπουργού προς Σκόπια: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Δημοσίευση – Γνωστοποίηση Δημάρχου για την πρόσληψη δύο (2) Ειδικών Συμβούλων (Πολιτικοί Μηχανικοί) σε Τεχνικά θέματα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

This message appears for Admin Users only:
Please fill the Instagram Access Token. You can get Instagram Access Token by go to this page